Tarieven 2024

Trimbehandeling:                            €60,00

 

  • Nagels knippen (indien de kat dit toelaat).
  • De hele vacht wordt grondig gecontroleerd, vervilte delen worden weggeschoren. de rest van de vacht wordt zoveel mogelijk gespaard.
  • Vacht- huid en katvriendelijke behandeling.
  • Vachtverzorgingsadvies voor thuis.
Toeslag vilt:                                        + €20,00

Extreme vervilting (het volledig scheren van een kat bij zeer vastzittend vilt.)      +€35,00

Nagels knippen:                                    €15,00
Weekendtarief                                 +   €20,00
Vlooien                                                  €15,00
Behandeling aan huis                            €75,00

Betalen: De trimbehandeling dient u  direct na afloop te voldoen. Dit kan contant (gepast) of via Ideal betaling, u krijgt dan van mij een linkje met een betaalverzoek.

Wanneer uw kat op geen enkele manier wilt meewerken, zal ik de behandeling stoppen, er bestaat dan een grote kans dat de kat medische problemen heeft. Ook als uw kat veel stress ervaart zal ik deze goed in de gaten houden en kan dit ook een reden zijn om op dat moment de behandeling te staken. Samen met u als eigenaar wordt er gekeken naar een gepaste, katvriendelijke oplossing waarin uw kat toch geholpen gaat worden een starttarief van € 35,00 in rekening te brengen.

Wilt u de afspraak verzetten of annuleren? dat is geen probleem. Dit kan tot 24 uur voorafgaand aan de behandeling. Dit is kosteloos.

Als u de afspraak binnen 24 uur voorafgaand aan de behandeling af wilt zeggen dan ben ik helaas genoodzaakt om de gehele trimbehandeling (€60,00) in rekening te brengen.