Tarieven 2019

Vachtverzoring kitten (socialisatie) € 37,50
Vachtverzorging kortharige/langharige kat € 42,50
Gedeeltelijk scheren en vachtverzorging € 42,50
scheren gehele vacht € 42,50
Toeslag vilt € 15,00
nagels knippen € 10,00

Extra Informatie

Wanneer uw kat op geen enkele manier wilt meewerken, zal ik de behandeling stoppen, er bestaat dan een grote kans dat de kat medische problemen heeft. Ook als uw kat veel stress ervaart zal ik deze goed in de gaten houden en kan dit ook een reden zijn om op dat moment de behandeling te staken. Samen met u als eigenaar wordt er gekeken naar een gepaste, katvriendelijke oplossing waarin uw kat toch geholpen gaat worden. Ik ben in deze situatie wel genoodzaakt de km vergoeding (o,30 ct/km) en een starttarief van € 25,00 in rekening te brengen.

Het servicegebied omvat de stad Tiel en alle omliggende gemeente binnen een straal van 5 kilometer. Indien u woonachtig bent buiten het servicegebied, breng ik €0.30 cent per kilometer in rekening. Voor bepaling van de afstand in kilometers, hanteer ik de routeplanner van de ANWB. Eventuele parkeerkosten komen daar nog bij.

 

Tarieven oppas aan huis

Eenmaal een uitgebreid bezoek per dag € 12,50
Twee keer per dag € 20
Voor elk extra huisdier (konijn, cavia, parkiet etc) € 3,50

Het servicegebied van kattenoppas aan huis omvat de stad Tiel en alle omliggende gemeente binnen een straal van 5 kilometer. Indien u woonachtig bent buiten het servicegebied, breng ik €0.30 cent per kilometer in rekening. Voor bepaling van de afstand in kilometers, hanteer ik de routeplanner van de ANWB. Eventuele parkeerkosten komen daar nog bij.